The perfect guide to the casino

Optakt: FC Midtjylland – OB

Herunder bliver du mere end klar til den første semifinale i den danske pokalturnering

Onsdag aften afgøres det om FC Midtjylland eller OB, bliver den første finalist til dette års Pokalfinale. Kampen spilles på MCH Arena, hvor FC Midtjylland har været skræmmende stærke. Det ved OB godt, da de har tabt de sidste 7 kampe på MCH Arena, og det er 5 år siden, at OB har slået FC Midtjylland på udebane.

Bliv helt klar til kampen med disse vanvittige odds

Tror du derfor, at FC Midtjylland fortsætter deres stærke stime, så kan du hos Betfair få odds 7 på en FC Midtjylland sejr.

Tror du også at FC Midtjylland vinder over OB? Så klik her

FC Midtjylland har i denne sæson vundet 11 kampe og spillet 2 uafgjorte i Superligaen, og var derfor grundspillets bedste hjemmebanehold. Hos 888sport kan du få hele odds 9 på en FC Midtjylland sejr. OB har dog været ualmindeligt stærke siden deres 1-6 nederlag i Telia Parken, og har ikke tabt i 7 kampe i træk.

Der er vilde odds at hente på kampen lige her

Hvis du tror, at OB kan overraske FC Midtjylland, så kan du hos 888sport få vanvittige odds 34 på en OB sejr. FCM har skuffet i deres seneste par hjemmekampe, hvor de har spillet uafgjort til FC Nordsjælland, imens OB var uheldige med ikke at få alle 3 point i deres 2-2 kamp mod Brøndby. Det bliver derfor en ekstrem spændende kamp, hvor to hold i storform vil gøre sit, for at sikre sig den ene finaleplads til Maj måneds brag i Telia Parken.

Er du overhovedet klar til kampen?

OVERSIGT

Scroll to Top