Referat: Målrig deler da OB gæstede Brøndby i kampen om bronzemedaljerne

Brøndby og OB delte i det målrige 2-2 opgør på Brøndby Stadion, da de åbnede mesterskabsslutspillet, hvor bl.a. Bashkim Kadrii og Simon Tibbling kom på måltavlen.

Landskampspausen er slut og denne aften blev der taget hul på næste skridt i Superligaen, hvor Brøndby og OB åbnede mesterskabsslutspillet denne fredag aften på Brøndby Stadion.

Kampens åbning var præget af meget duelspil og højt pres fra begge hold, hvilket medførte mange boldtab, mens spillet bølgede frem og tilbage.

Kampens første store chance faldt til OB efter en dårlig aflevering på midten af banen, hvor Troels Kløve opfangede bolden, satte sin direkte modstander og fik sendt et skud afsted, men med manglende præcision.

Midtvejs i 1. halvleg blev gæsterne klart snydt for et straffespark efter et OB-hjørnespark, der kom ind i feltet, som Hany Mukhtar blokerede med armen og skulderen, men blev ikke dømt af kampens dommer.

Kort efter var det tæt på i den anden ende, da Jeppe Tverskov sløsede med bolden, hvor Kamil Wilczek opfangede bolden og fik afsluttet fra en spids vinkel, men Sten Grytebust var hurtig til at reagere inde på stregen.

Kort før pausen fik vi kampens første scoring. Dominik Kaiser blev spillet fri på kanten af feltet og fik slået den ind i feltet, hvor Simon Hedlund dukkede op og rettede bolden i kassen til 1-0.

OB fik dog svaret igen i tillægstiden, da Anders K Jacobsen blev spillet fri på kanten og fandt Bashkim Kadrii i feltet, der akkurat fik sendte bolden videre til Troels Kløve, der elegant udplacerede Marvin Schwäbe til 1-1, som også var pausestillingen.

OB fortsatte det gode spil efter pausen, hvor både Casper Nielsen og Ramon Leeuwin havde nogle flotte forsøg, der dog blev reddet af Marvin Schwäbe.

Fynboerne kom også i front efter den gode start på 2. halvleg. Troels Kløve fandt med en fremragende aflevering Bashkim Kadrii, der med et skarpt træk sled sig fri og smadrede bolden op i nettaget til 1-2.

Brøndby var tæt på at få udlignet med godt 20 min igen, da de fik spillet bredt ud til Simon Hedlund, der fandt en helt fri Kamil Wilczek, der burde have skubbet bolden ind i det tomme mål, men en forfærdelig afslutning gjorde, at fynboerne fik blokeret afslutningen.

Kort efter fik vi dog udligningen efter godt småspil på kanten af fynboernes felt fik Simon Tibbling spillet et-to med Dominik Kaiser, hvorefter han fik løftet bolden ind over en chanceløs Sten Grytebust til udligningen 2-2.

Begge hold havde mulighederne for at lukke kampen mod slutningen, hvor specielt Bashkim Kadrii havde et godt forsøg, men de to mandskaber endte med at dele point i det uafgjorte 2-2 opgør.

OB fastholder med det uafgjorte resultat deres forspring på fire point ned til Brøndby som er nærmeste forfølger.