The perfect guide to the casino

Over udbudsprisen: Nicki Billes lejlighed solgt på rekordtid

Foto: Estate Sydhavnen.


Over udbudsprisen: Nicki Billes lejlighed solgt på rekordtid. 

Om det var kærlighed i “den må vi bare eje”-genren – eller om der var flere købere om buddet, står hen i det uvisse. Men den kendte fodboldspiller Nicki Bille kan dog efter ganske kort tid trække sig fra boligmarkedet som den helt store vinder.

Den 31-årige, tidligere Lyngby-spillers lejlighed på Sluseholmen blev nemlig solgt efter blot at have været udbudt til salg i 14 dage, og prisen er endda – ganske utraditionelt – endt lidt over udbudsprisen.

Se dine muligheder for at låne til lige det du står og mangler ✅

Estate Sydhavnen, der har stået for salget, udbød nemlig kvadratmeterne for 3.695.000 kroner, men af tinglysningen fremgår det, at købsprisen er endt på 3.705.000 kroner. Det oplyser Boliga.dk.

Dermed har der altså ikke været plads til prisforhandlinger mellem de nye ejere og Nicki Bille, der hiver en kvadratmeterpris hjem, der er ganske betragteligt over gennemsnittet i området.

Trænger du også til ferie? ? Du kan nu låne til din absolutte drømmeferie⛱

Ifølge tal fra Boliga gik ejerlejlighederne i København SV, hvor Bille netop har solgt, nemlig for 38.883 kroner pr. kvadratmeter i 2018, mens fodboldspilleren har fået godt 48.000 kroner for hver af sine nu tidligere kvadratmeter.

Til gengæld kan de nye købere glæde sig over at rykke ind i en lejlighed, som ejendomsmægleren i salgsmaterialet beskriver som en livsnyderlejlighed i et hipt område.

Kan du heller ikke sige nej til et godt tilbud? ? Så se dine lånemuligheder lige her ❗

Dyrere end udbudsprisen

Det kommer nok sjældent som den helt store overraskelse for sælgerne, at køberne rundt om i landet gerne vil have rabat på deres boligkøb. I langt de fleste tilfælde er det da også, hvad de får. Men – nogle gange sker det dog, at der må graves dybere i lommerne for at få fingrene i drømmekvadratmeterne.

I 2018 endte 4,3 procent af bolighandlerne med at koste køberne mere, end den pris ejendomsmæglerne havde skrevet på salgsannoncen.

Det var særligt køberne i Rødovre, Tårnby, Glostrup og Allerød, der endte med at give mere – her ligger andelen af boliger solgt over den førstkendte udbudspris nemlig på mellem 8,2 og 9,7 procent.

? Maldiverne, Bali, eller Mauritius?? Lån helt op til 75.000 kroner til din næste ferie ?

Selv købte Nicki Bille sin lejlighed på Københavns Sluseholm tilbage i 2012, den gang kostede den blot fire år gamle lejlighed lige knap 2,5 millioner kroner. Bille har været ganske omtalt i medierne i løbet af det forgangne år, men har dog også tidligere gjort sig bemærket dels på grønsværen i ind- og udland og dels i de rød-hvide farver.

Se lejligheden her:
https://www.boliga.dk/wp/galleri/1478/Nicki-Bille

Artikel er skrevet i samarbejde med Boliga.

OVERSIGT

Scroll to Top