The perfect guide to the casino

Optakt: Schweiz – Danmark

Tirsdag aften brager Schweiz og Danmark sammen i Gruppe D i kampen om kvalifikation til EM 2020.

Det er de to hold, som er spået til at kæmpe om gruppens 1. plads. Der venter derfor en topspændende kamp, hvor begge hold giver alt hvad de kan, for at bringe sig et skridt foran konkurrenten. Hvis du tror, at Danmark vinder over Schweiz, kan du hos Betfair få hele odds 15 på en dansk sejr.

Sådan får du odds 15 på en sejr til Danmark

1: Opret dig hos Betfair lige her
2: Brug koden “ZFBJ8A” ved din oprettelse
3: Spil på en sejr til Danmark til odds 15
4: Go’ betting og Go’ kamp

Klik her hvis at du holder med Danmark på tirsdag

Det er et dansk hold, som helt sikkert vil revanchere 2-2 venskabskampen mod Kosovo, og vise at de har meget mere at komme med. Det burde da også være muligt, efter et imponerende VM, hvor man viste takter på, at man kan drille holdene i toppen, når spillet flyder.

Du kan få odds 15 på en sejr til de danske drenge

Schweiz imponerede i Nations League da de tog førstepladsen foran Belgien og Island, men røg skuffende ud til Sverige i 1/8 finalen til VM. Det er derfor et Schweizisk hold, som er til at snakke med, hvis Danmark formår at præstere. Schweiz spiller deres første kamp i Gruppe D lørdag aften, og de har derfor en mindre pause, til at blive klar, til hvad der ligner en topkamp i Gruppe D.

Kampens spilforslag er fundet og det er med et fuldstændig latterligt højt odds

Schweiz er også uden en af deres største stjerner i form af Xherdan Shaqiri, og hvis du derfor tror, at Danmark har hvad der skal til, for at vinde kampen, så er der odds 15 at hente på en dansk sejr hos Betfair.

OVERSIGT

Scroll to Top