The perfect guide to the casino

Derfor SKAL du se Schweiz – Danmark i aften

I aften skal de danske drenge gøre alt, hvad de kan for at besejre de schweiziske stjerner.

Det bliver det største brag i Gruppe D, da Danmark og Schweiz er favoritter til at løbe med 1. pladsen i gruppen. Danmark vil gøre sit, for at revanchere deres skuffende 2-2 ude mod Kosovo, og burde også være mere motiverede til en kvalifikationskamp til EM, end en venskabskamp. De viste til VM, at de godt kan drille holdene i toppen, når Christian Eriksen og co. får spillet til at flyde. Hvis du tror, at Danmark tager sejren over Schweiz, så kan du hos Betfair få hele odds 15 på en dansk sejr.

Klik her hvis at du holder med Danmark på tirsdag

Sådan får du odds 15 på en sejr til Danmark

1: Opret dig hos Betfair lige her
2: Brug koden “ZFBJ8A” ved din oprettelse
3: Spil på en sejr til Danmark til odds 15
4: Go’ betting og Go’ kamp

Du kan få odds 15 på en sejr til de danske drenge

Hos 888sport er de også i det gavmilde hjørne, her kan du få odds 23 på en dansk sejr og odds 11, hvis du tror at Danmark taber til Schweiz. Begge hold er i storform efter et godt VM, hvor Danmark trak det mindste strå i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien i 1/8 finalen. Schweiz røg også ud i 1/8 finalen, men det var et mere skuffende nederlag til Sverige, som gjorde udslaget. Dog imponerede Schweiz i Nations League, da de endte over Belgien og Island, og altså vandt deres gruppe.

Kampens spilforslag er fundet og det er med et fuldstændig latterligt højt odds

Det er et Schweiz hold, som må undvære flere af deres store profiler i Fabian Schär, Haris Seferovic og Xherdan Shaqiri, som alle er ude med skader, og derfor ikke vil spille. Schweiz spillede så sent som i lørdags mod Georgien på udebane, og har altså haft langt mindre hviletid end Danmark havde, da de spillede en venskabskamp sidste torsdag. Derfor har danskerne også kunne spare flere spillere, og både Simon Kjær og Christian Eriksen spillede ikke fuldtid, og Yussuf Poulsen så hele kampen fra bænken. Tror du derfor, at Danmark vinder kampen, så er der både odds 15 og odds 23 at hente på dansk sejr, på henholdsvis Betfair og 888sport.

OVERSIGT

Scroll to Top