Tyskland vinder over Holland i dramatisk affære

Trænger din økonomi også til et friskt pust? ? Se dine muligheder lige her ✅

Der var drama for alle pengene her til aften.

Holland tog her til aften imod Tyskland hjemme på Johan Cruijff Arena, hvor der var lagt op til at ganske spændende opgør, og kampen skuffede altså bestemt heller ikke.

Trænger du også til ferie? ? Lån helt op til 75.000 kroner ⛱

Tyskland bragte sig nemlig foran både 1-0 og 2-0 i første halvleg på scoringer af henholdsvis Leroy Sané og Serge Gnabry, men Holland fik vendt skuden i anden halvleg, hvor de først fik reduceret og senere hen udlignet via scoringer af De Ligt og Depay.

I kampens slutmiutter tyvstjal Nico Schulz og Tyskland så alle tre point, da Hoffenheim-forsvaren sendte bolden i kassen efter et flot og gennemspillet angreb.

Mangler din bolig noget som helst? ? Lån op til 75.000 kr. til lige det du står og mangler ?