The perfect guide to the casino

Optakt: Kosovo – Danmark

Foto: Ritzau Scanpix


I aften byder Kosovo Danmark velkommen til en venskabskamp, inden det går løs mod Schweiz på tirsdag.

Lige her får du aftenens bedste odds på kampen

Selvom det er en venskabskamp, har spillerne understreget vigtigheden af aftenens kamp, og giver hele armen, for at overbevise Åge Hareide om, at netop de skal starte på tirsdag. Danskerne skal brage igennem og tanke selvtillid til næste kamp, og hvis du tror at Danmark slår Kosovo, så kan du hos Betfair, få hele odds 6 på en dansk sejr.

Sådan får du odds 6 på en sejr til Danmark

1: Opret dig hos Betfair lige her
2: Brug koden “ZFBJ7Z” ved din oprettelse
3: Spil på en sejr til Danmark til odds 6
4: Go’ betting og Go’ kamp

Odds 6 på en sejr til gæsterne fra Danmark

Kosovo vandt deres Nations League-gruppe foran Malta, Færøerne og Azerbaijan, men da de i VM-kvalifikationen mødte lidt stærkere modstandere, endte de med 1 point efter 9 kampe, og en målscore på 3-24. Det er altså rent guf for den danske offensiv, hvilket bliver svært at se, hvordan de ikke skal udnytte til deres fordel.

Danmark vinder uden tvivl kampen, så hvordan kan Betfair give odds 6?

Åge Hareide udtalte, at han hellere ville træne end at spille, men både Yussuf Poulsen og Thomas Delaney har sidenhen udtalt, at de hellere vil spille mod Kosovo, end at træne. De danske spillere er altså helt klar til at tæske Kosovo, og det bliver med debut til spillere, som får chancen for at vise sig frem for landstræneren. Derfor er odds 6 på en dansk sejr på Betfair, derfor et rigtig godt odds til kampen.

Klik her for at oprette en bruger hos Betfair

Danmark har ikke tabt i de seneste 5 landskampe, og har ikke udover 1/8 finalenederlaget til Kroatien, tabt en betydningsfuld kamp siden 11/10 – 2016, hvor de tabte 0-1 mod Montenegro.

OVERSIGT

Scroll to Top