The perfect guide to the casino

Thomasberg om tumult efter slutfløjt: Jeg overreagerer lidt i situationen

OB besejrede Randers i 1-0 sejren, der sendte Thomas Thomasbergs mandskab ud af top 6, hvilket udviklede sig til en mindre tumult efter kampen.

Randers blev denne aften sendt ud af top 6 og der var tydeligvis store frustationer at spore i Randers-lejren, hvor Thomas Thomasberg var meget ophidset efter kampen, som også endte i en mindre tumult med OB-træner, Jakob Michelsen efter kampen.
– Jeg var frustreret over at tingene ikke gik vores vej. Vi synes, der var et frispark eller måske straffespark til sidst, der ikke blev dømt. Det siger jeg til fjerdedommeren, og så begynder Michelsen at svare tilbage.

Thomas Thomasberg undskyldte efter kampen overfor Jakob Michelsen og lægger ikke mere i det.
– Jeg skulle selvfølgelig ikke have kommenteret på det, men jeg overreagerer lidt i situationen. Så sker der det, der kan ske i de situationer, og jeg giver ham et puf. Det skulle jeg ikke have gjort. Men frustrationerne var store. Jeg har sagt undskyld til Jakob, for jeg skulle selvfølgelig aldrig have gjort det. Han sagde også, at han skulle have ladet det fare, men det er, hvad der kan ske i momentet, sagde Thomas Thomasberg efter kampen.

Randers endte med nederlaget på ottendepladsen i superligaens grundspil.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top