Referat: OB smed Randers ud af top 6 i overbevisende sejr

OB besejrede Randers i eftermiddagens 1-0 opgør, hvor fynboernes Jacob Barret Laursen stod for målet.

OB tog denne eftermiddag imod Randers i den sidste spillerunde i grundspillet, hvor OB allerede var sikker på en top 6-placering, mens Randers formegentlig skulle bruge point.

Det var tydeligt var kampens start, at begge hold gerne ville frem over stepperne, men pga. de ens formationer var der ikke meget plads på banen, hvorfor der var mange nærkampe.

Begge hold havde flere chancer i løbet af 1. halvleg, dog uden for alvor at blive farlige, hvor specielt OB’s Anders K. Jacobsen dog havde flere gode aktioner.

Kampens første scoring faldt kort før pausen, da Ryan Johnson Laursen brød igennem i højre siden og sendte bolden tilbage i feltet til sin back-kollega, Jacob Barret Laursen, der resolut bankede bolden sikkert i nettet til 1-0.

Efter pausen jagtede Randers en udlignende scoring, der kunne sende dem tilbage i top 6, men OB stod godt i defensiven og var skarpe på omstillingerne.

Midtvejs i 2. halvleg var OB tæt på at udbygge scoringen, da Anders K. Jacobsen blev sendt i dybden, men hans afslutning blev parreret af Patrik Carlgren ud til hjørnespark.

OB kontrollerede kampen langt hen ad vejen og det så meget svært ud for Randers at fremtvinge den afgørende scoring.

Randers forsøgte desperat at fremtvinge udligningen i slutminutterne, men det lykkedes aldrig for gæsterne at komme frem til den afgørende chance, hvorfor kampen sluttede 1-0 til OB.

OB skal efter landsholdskampspausen spille mesterskabsspil, mens Randers skal spille nedrykningsspil.