The perfect guide to the casino

Optakt: FCK – Hobro

Herunder bliver du klar til søndagens kamp mellem FC København og Hobro

På søndag afgøres det hæsblæsende ræs om top-6 i Superligaens sidste runde. I Telia Parken er begge hold sikre på at ende i henholdsvis mesterskabsspillet og nedrykningsspillet. Derfor er der stadig 3 vigtige point på spil da FCK skal holde fast i deres 1 points forspring til FC Midtjylland og Hobro skal forsøge at skabe et momentum inden et afgørende nedrykningsspil. Du kan på Betfair få odds 5 på en FCK sejr.

Lige her får du kampens bedste odds

FCK har i denne sæson været ufatteligt skræmmende på hjemmebane. De har vundet 10 kampe, spillet 1 uafgjort og blot tabt en enkelt kamp, hvilket var deres første kamp mod AC Horsens. Men derfor tilbyder Betfair stadig vanvittige odds 5 på en FCK sejr. De har blot tabt 1 ud af deres sidste 15 kampe i Superligaen, hvilket var en kamp på udebane helt tilbage i slutningen af september. Ståle Solbakken har stort set også frit valg på alle hylder, når han skal vælge sit hold, da både Andreas Bjelland og Viktor Fischer, siden det skuffende 1-1 resultat mod Vendsyssel, er blevet klar til at skaffe sejren.

FC København er storfavorit til kampen men du kan få odds 5 på dem

FCK møder et Hobro hold som er det dårligste udebanehold i Superligaen. De har fået 4 point på 12 kampe og har stadigvæk deres første sejr til gode. Det er da også kun 1 ud af 5 gange at Hobro har slået FCK i Telia Parken, så derfor er odds 5 på FCK sejr, det bedste tilbud man finder.

Sådan får du odds 5 på en sejr til FCK

1: Opret dig hos Betfair lige her
2: Brug koden “ZFBJ7Y” ved din oprettelse
3: Spil på en sejr til FCK til odds 5
4: Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top