The perfect guide to the casino

Voldsomt: Derfor SKAL du se Bayern München – Liverpool

Onsdag aften byder på et kæmpe brag i Champions League, hvor at enten Bayern München eller Liverpool skal forlade turneringen.

Onsdag aften afgøres det i et brag af en kamp, om det bliver Bayern München eller Liverpool, som skal være med i lodtrækningen til kvartfinalen af Champions League. Intet er sikkert, da de to hold højst besynderligt spillede 0-0 i første opgør, og det er derfor en kamp man bare må se, da ingen kan kalde sig favoritter til at kvalificere sig.

F̴ de bedste odds p̴ kampen lige her РOdds 21 p̴ LFC eller Odds 11 p̴ BM

Vi har allerede været vidner til et par mirakler i Champions League, så spørgsmålet er, hvem der trækker det længste strå i onsdagens opgør?

Bayern München er brandvarme for tiden, og vandt senest 6-0 på hjemmebane mod Wolfsburg, men hos 888sport, kan du få hele odds 21, hvis du tror på at Liverpool kan stoppe Bayern Münchens form. De har i denne sæson kun tabt en enkelt hjemmekamp, hvilket var i ligaen mod Borussia Mönchengladbach. I gruppespillet af Champions League slog de sikkert Benfica 5-1 og AEK 2-0.

En sejr til Liverpool giver pengene 10 gange igen!

Deres stjerneangriber Robert Lewandowski har scoret 4 mål i de seneste 2 kampe, og der er derfor lagt op til en spændende duel mellem Lewandowski og Liverpools Virgil van Dijk. Liverpool har dog stadig til gode at få point i en udebanekamp i Champions League i denne sæson, så spørgsmålet er om de gør dette på mægtige Allianz Arena. Hvis du derfor har tillid til at Lewandowski bomber videre og sikrer Bayern München sejren, så kan du hos 888sport få odds 11 på dette.

Omvendt set møder de altså et Liverpool hold som ikke har tabt en kamp i ligaen siden nederlaget til Manchester City for over 2 måneder siden. Det er et forsvar som har lukket ned for det meste i sæsonen, og på udebane blot har lukket 8 mål ind deres 15 Premier League udebanekampe. De har fået gang i angriberne igen, og både Roberto Firmino og Sadio Mané kom på måltavlen i weekendens 4-2 sejr hjemme over Burnley. Der er gode odds at hente på en Liverpool sejr.

Champions League er verdens bedste klubturnering – Spiller du med?

Hvis du tror på en sejr til Jürgen Klopps tropper, kan du hos Mr. Green få hele odds 10 på dette.

OVERSIGT

Scroll to Top