The perfect guide to the casino

Kæmpe gave hos bookmaker inden aftenens brag: Det her spiller eksperten på

Foto: Ritzau Scanpix

I aften er der Europa League og lige her får du dagens bedste spilforslag.

Napoli tager imod Salzburg på hjemmebane i første opgør af Europa Leagues 1/8 finaler. Spørgsmålet er om Salzburg kan overraske på en svær udebane i det italienske, eller om Napoli sikkert skaffer sig et godt udgangspunkt på hjemmebane.

Lige her får du altid spilforslag til ugens bedste kampe

Napoli har været rigtig stærke på hjemmebane i år, både i den hjemlige liga og i europæisk sammenhæng. De har vundet 10 ud af 14 kampe i Serie A, og har tabt en enkelt kamp til Juventus, som de med lidt held, burde have fået minimum 1 point imod.

Se dagens sikre spil ifølge eksperten til odds 2.33

Inden de endte i Europa League, vandt de i Champions League-gruppespillet over Liverpool, og spillede uafgjort mod stærke PSG. Derfor er der rigtig god værdi i dette spil på Napoli-kampen!

Se spillet herunder:

KLIK HER for at spille med på dagens spilforslag.

Hvis ikke at du interesser dig for kampen, men derimod hellere vil se Inter, Chelsea eller Arsenal i aktion, så kan du sagtens få gode spilforslag til disse kampe.

Hos Oddsprofit er nogle er Nordens absolut bedste eksperter samlet, og de lever af at oddse til daglig. De deler også ud af deres enorme viden, og den kan du få gavn af lige her.

Alle medlemmer af dette fantastiske fælleskab får nemlig daglige spilforslag, og generelle råd til alle dagens store opgør. Der er tilmed dokumenteret overskud hver eneste måned, så hvis at du elsker at oddse, eller faktisk bare gerne vil prøve det af, så bør du uden tvivl oprette dig hos Oddsprofit, hvor at de for tiden kører med en prøveperiode.

OPRET DIG HOS ODDSPROFIT LIGE HER

OVERSIGT

Scroll to Top