The perfect guide to the casino

Optakt: PSG – Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Onsdag aften afgøres det hvem der trækker det længste strå af Paris Saint Germain og Manchester United i Champions Leagues 1/8 finale.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær skal på en svær opgave i det franske, men kommer direkte fra en 3-2 sejr hjemme over Southampton. Det er et United mandskab sprængfyldt med selvtillid, som skal forsøge at vende 2-0 nederlaget på hjemmebanen.

KLIK HER HVIS AT DU SKAL SE KAMPEN

Parc des Princes er dog intet let sted at spille, og især ikke hvis man jagter en sejr. De franske fans vil helt sikkert gøre sit for at hjælpe med at sende deres stjerner videre til næste runde. Det er en hjemmebane hvor Liverpool led et 2-1 nederlag i gruppespillet, og hold som Bayern München og Barcelona har tidligere også måtte lide et nederlag.

Tror du også at Manchester United vinder kampen? SÅ KLIK HER

PSG må dog undvære to af deres største stjerner i Edison Cavani og Neymar, hvilket kunne tyde på et PSG hold som igen skal være afhængige af Kylian Mbappe, hvis United ikke skal overraske.

SÅDAN FÅR DU ODDS 15 PÅ MANCHESTER UNITED SEJR OVER PSG

1. Opret en konto hos Mr. Green

2. Lav en indbetaling, her får du et freebet på 100% af din første indbetaling, på op til 500 kroner

3. Du kan spille på odds-boostet til odds 15, hvis du tror på at Manchester United vinder.

4. Go’ betting og Go’ kamp!

KLIK HER hvis at du tror på en PSG-sejr

TROR DU PÅ PSG? SÅDAN FÅR DU ODDS 6 PÅ PSG SEJR

1. Opret en konto hos Betfair

2. Brug denne kode “ZFBJ7U” ved din oprettelse

3. Spil på en PSG sejr over Manchester United til odds 6 inden kampstart.

4. Go’ betting og Go’ kamp!

Spilforslagene til den vanvittige kamp er fundet – SE DEM HER

Manchester United må dog undvære store profiler som Paul Pogba, som endte med at blive udvist da de to mandskaber mødte hinanden sidst. Ude er også Jesse Lingard, Ander Herrera, Nemanja Matic, Alexis Sanchez og Anthony Martial er stadig tvivlsom til opgøret. Dette har dog ikke skræmt Ole Gunnar Solskjærs trupper, da deres eneste nederlag siden december 2018, var 2-0 nederlaget til PSG.

United har også brandvarme Romelu Lukaku klar, efter han scorede 2 mål i kampen mod Southampton, så chancen for en overraskelse på en magisk Champions League aften er langt fra ovre. United kommer med en fantastisk udebaneform, med 8 sejre i træk herunder sejre over Chelsea, Arsenal og Tottenham. Omvendt er PSG i en ligeså vanvittig stime med 11 sejre i deres seneste 12 hjemmebane kampe. Der tegner sig derfor et billede, af en kamp sprængtfyldt med spænding.

Elsker du også Champions League? Så bliver du nødt til at se det her

Det er to storhold i topform, og selvom PSG vandt første opgør på Old Trafford 2-0, så er intet ovre endnu. Det er ikke mere end 2 år siden at PSG tog til Camp Nou og tabte 6-1, efter de havde vundet første opgør mod Barcelona med 4-0 på hjemmebane.

Der er ingen tvivl om, at vi har en kæmpe kamp i vente, og det er en kamp som meget vel kan definere sæsonen for begge mandskaber, da Manchester United kommer til kampen med alt at vinde, og PSG med alt at tabe.

OVERSIGT

Scroll to Top