The perfect guide to the casino

Optakt: Dortmund – Tottenham

Foto: Ritzau Scanpix

I aften er der Champions League på menuen, og Dortmund skal på mission impossible mod Tottenham.

For et par uger siden tabte danskerklubben Dortmund med hele 3-0 på Wembley, hvor at Christian Eriksens mandskab viste klassen. I aften er der så returopgør, og Dortmund vil udnytte deres vilde hjemmebane til at gøre det umulige.

KLIK HER HVIS AT DU SKAL SE KAMPEN

Thomas Delaney forventer således at få en nøglerolle i kampen, og han skal piske sit mandskab frem samtidig med, at Tottenham under ingen omstændigheder må score i aften, da Dortmund så skal op og score hele fem mål. Jacob Bruun Larsen kan måske også se frem til lidt spilletid, hvis at Dortmund skal jagte i slutningen af kampen.

Tror du også at Dortmund vinder kampen? SÅ KLIK HER og få odds 11

Hos Tottenham er optimismen dog stor, da de tager til Tyskland med en 3-0 føring i bagagen. Harry Kane, Christian Eriksen og alle de andre store stjerner har nemlig så meget klasse, at absolut alt skal gå galt i aften, hvis at de ikke går videre i Champions League efter i aften.

Tror du også at Tottenham vinder kampen? SÅ KLIK HER og få odds 23

Du skal selvfølgelig se kampen, og derfor kan du passende spille med på opgøret. Hos 888Sport får du aftenens vildeste odds på kampen, da du får odds 11 på en sejr til Dortmund, mens at en Tottenham-sejr kan fås til odds 23!

SÃ…DAN FÃ…R DU ODDS 23 PÃ… TOTTENHAM ELLER ODDS 11 PÃ… DORTMUND

1. Opret en konto hos 888Sport

2. Indbetal med koden 100BONUS

3. Spil på en Dortmund-sejr til odds 11 eller Tottenham-sejr til odds 23

4. Go’ betting og Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top