The perfect guide to the casino

Bookmaker i total panik! Spillefugl har opdaget ‘sikkert’ odds til i aften

Betfair frygter aftenens kamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland, da Nordens måske bedste spillefugl har fundet et vanvittigt godt og “sikkert” spil.

Der er blevet spillet Superliga denne weekend, og i aften slutter runden så af med et brag af en kamp, da FC Midtjylland tager imod FC Nordsjælland klokken 19:00.

Lige her får du altid spilforslag til dagens bedste kampe

Nordens måske bedste spillefugl glæder sig ekstra meget til kampen, da han har fundet frem til et vanvittigt godt og “sikkert” odds, som i den grad skal tømme kassen hos Betfair. Intet er sikkert i fodbold, men han har udtalt at han føler sig 99 % sikker på sit forslag! Det er altså kun marginaler, som kan ødelægge hans jagt på profit.

Se dagens sikre spil ifølge eksperten til odds 2,10

Se spillet herunder:

Kender du eksperten? Hans navn er Jan Tauer og han er virkelig dygtig. Han har således fået tømt kassen hos flere nordiske bookmakere, og i sidste ende har de simpelthen sat limits på hans spil, da han vinder alt for meget og alt for ofte.

Her kan du følge Jan Tauer hvor at du får daglige spilforslag

Heldigvis holder Jan Tauer ikke alt sin viden for sig selv, da han dagligt deler ud af sine spilforslag hos Oddsprofit.dk.

Her får alle medlemmerne daglige spilforslag fra Jan Tauer og nogle af Danmarks bedste eksperter. Der er dokumenteret overskud hver eneste måned, og medlemmerne strømmer til for tiden, da eksperterne leverer spilforslag med en utrolig høj hitrate.

Der er dokumenteret overskud hver evig eneste måned – SE SELV EFTER LIGE HER

Jan Tauer har sin ekspertise i fodbold, da han før tiden som professionel better var en aktiv del af den professionelle fodboldverden, hvor at han havde en flot karriere i Sverige og Tyskland.

Spiller du med på de mange spilforslag?

Det er således også på alle sine fodboldspil, at han har vundet store summer de seneste par år.

Medlemmerne hos Oddsprofit elsker ham, og du kan passende selv se hvorfor lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top