The perfect guide to the casino

Vigen om top seks drama: En klub som Brøndby skal ligge i top seks

Martin Retovs tropper led et nederlag, da de gæstede OB, hvor kvalitet og effektivitet var forskellen mellem de to klubber i fynboernes 2-0 sejr.

Lasse Vigen og Brøndby fik på ingen måde noget godt med fra Odense, hvor de blev most i 2-0 nederlaget, hvilket frustrerede Brøndby-krigeren.
– Det var en kamp, som langt hen ad vejen var åben og lige. Vi havde nogle gode muligheder i begge halvlege, hvor vi manglede lidt kvalitet, og de kom så foran. Vi kom fint ud til anden halvleg, og vi kunne godt have scoret. Men så kom de tilbage i kampen, og da de scorede til 2-0, skulle vi satse til sidst. Vi så lidt skidt ud i de sidste 20 minutter, og de kunne have lukket det til 3-0, sagde Lasse Vigen.

Brøndby skal op mod AaB i næste weekend, hvor Brøndby-spilleren håber på en sejr.
– Vi må afgøre det der, hvor det skal afgøres. Vi må sørge for, at vi ender i top seks, og det håber og tror jeg meget på, at vi gør i næste weekend. I en klub som Brøndby skal man ligge i top seks, og det skal vi gøre som minimum. Der er et pres på, men vi spiller altid med et pres, når vi spiller for Brøndby, sagde Lasse Vigen.

Lasse Vigen og Brøndby ligger nummer 5 inden deres to kampe mod AaB og AC Horsens.

OVERSIGT

Scroll to Top