The perfect guide to the casino

Retov efter sit første nederlag: Det vil selvfølgelig være rigtig skidt at misse top 6

Der var knas i maskineriet, da Retovs tropper blev slået af et stærkt spillende OB-mandskab med 2-0 på mål af Bashkim Kadrii og Jacob Barret.

Martin Retov led sit første nederlag som Brøndby træner, da de blev slået med 2-0 af OB i en kamp, hvor fynboerne var langt mere effektive end Brøndby, hvilket også frustrerede Martin Retov, der nu er under pres i forhold til top 6.
– Spillerene er professionelle og ved, at der er en skæringslinje om to kampe, og det er selvfølgelig rigtig vigtigt. Selvfølgelig er der pres på, men hvis ikke de kan håndtere det, så skal de heller ikke være i Brøndby, sagde den midlertidige Brøndby-træner.

Martin Retov ser frem mod den næste kamp, hvor en sejr skal bruges mod AaB, mens Horsens venter i den sidste kamp i grundspillet.
– Vi har store ambitioner. Så det vil selvfølgelig være rigtig skidt at misse top 6. Det ville overhovedet ikke være sjovt, men sådan er vilkårene, og hvis vi skal ordne det i Horsens, så gør vi også det. Men vi må ud og give den fuld skrald på søndag mod AaB og så håbe, at vi kan slå dem. Det er ihvertfald planen, sagde Martin Retov efter kampen.

Efter nederlaget ligger Brøndby på 5. pladsen med to point op til OB.

OVERSIGT

Scroll to Top