The perfect guide to the casino

Kløve efter sejr i straffesparkskonkurrence: Det var et pokaldrama til et 12-tal

Troels Kløve og OB var ude i et sandt pokaldrama, da de kom sejrsrigt ud af straffesparkskonkurrencen mod Esbjerg og dermed er klar til semifinalen i Sydbank Pokalen.

OB tog onsdag aften imod Esbjerg, hvor fynboerne efter at have været bagud to gange alligevel spillede sig videre til semifinalen efter at have vundet 3-2 i straffesparkskonkurrence.

Troels Kløve var glad for sejren, der var et sandt pokaldrama.
– Det var pokaldrama til et 12-tal. Der var lidt af det hele og selvfølgelig med en straffesparkskonkurrence til sidst, så det er fedt at stå som sejrherrer efter sådan en kamp. Til gengæld, hvis vi havde endt med at tabe den efter straffe, så havde det været ekstra tungt at bruge en masse kræfter på ikke at komme videre, sagde han til ob.dk

OB-spilleren måtte vente længe med sit spark, der endte med at være det vindende spark.
– Da man får lov at stå oppe ved midten 5 minutter inden, at det bliver ens tur i straffesparkskonkurrencen, når man da lige at tænke lidt forskelligt igennem. Så snart, at det bliver min tur, så synes jeg, at tavlen er rimelig ren, og jeg ved ligesom, hvad opgaven står på og går selvsikkert til den, sagde han til klubbens hjemmeside.

Troels Kløve og OB er efter sejren klar til semifinalen i Sydbank Pokalen.

OVERSIGT

Scroll to Top