The perfect guide to the casino

Overblik: Her er weekendens bedste kampe og spilforslag til disse


Her får du det bedste overblik over ugens bedste kampe med de absolut bedste tilbud på markedet.

Der er blevet spillet Champions League og Europa League i denne uge, og derfor har flere af de absolut største klubber i verden været i aktion i disse dage. Blandt andet tog Liverpool hjemme på Anfield imod giganterne fra Bayern München i tirsdags, og allerede på søndag skal Merseyside-klubben i aktion igen, da Manchester United byder op til dans.

VIND 850 KRONER PÅ EN MANCESTER UNITED-SEJR HOS 888SPORT

Herunder får du det fulde overblik over weekendens bedste kamp og de tilhørende spilforslag:

Premier League: Manchester United – Liverpool

Tilbage i december slog Liverpool-holdet Manchester United i en kamp, hvor at de samtidig dominerede og havde alt spillet. På søndag mødes de to mandskaber så igen, og der er sket meget med Manchester United-holdet siden da.

FÅ ODDS 50 PÅ EN SEJR TIL LIVERPOOL

Således melder Liverpool-stjernen Georginio Wijnaldum at hans hold er klar til kamp, men hos Liverpool ved de godt, at det bliver et helt andet opgør denne her gang. Ole Gunnars Solskjær har nemlig forvandlet Manchester United-holdet, og samtidig spilles kampen på Old Trafford.

FÅ ODDS 70 PÅ EN SEJR TIL MANCHESTER UNITED

Liverpool har også siden december oplevet en mindre formkrise, hvor at de nødvendige sejre kommer, men samtidig er der også dumme pointtab og tvivlsomme præstationer. Kampen på søndag bliver derfor ualmindelig vigtig, og det gør den for begge mandskaber. Manchester United kan således imod alt forventning sætte sig fast på en plads i top fire, da Chelsea for tiden oplever en vanvittig krise.

VIND 600 KRONER PÅ EN LIVERPOOL-SEJR HOS 888SPORT

Kampen på søndag bliver voldsom spændende, da da to rivaler har alt at vinde og samtidig alt at miste. Disse opgør byder altid på hårde tacklinger, flotte mål, nervøsitet, intensitet og meget meget mere. Du skal med garanti se kampen, og derfor bør du også spille med på den.

Sådan udnytter du de vilde tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair eller klik her for at oprette en konto hos 888Sport.

2. Brug denne kode “ZFBJ7R” ved din oprettelse hos Betfair / Brug denne kode “100BONUS” ved din oprettelse hos 888Sport.

3. Spil på enten en Manchester United eller Liverpool-sejr til de forhøjede odds.

4. Go’ kamp!

_________________________________________________________________________________________

Superliga: Brøndby IF – Randers FC

På søndag skal Brøndby IF i aktion igen for første gang siden fyringen af Alexander Zorniger, og derfor er hele Danmarks fodboldøjne rettet mod Vestegnen søndag eftermiddag. Vil spillerne vise ny energi og vilje, og måske lave en miniudgave af Manchester United eller vil det langsomme og dårlige spil fortsætte under Martin Retov?

KLIK HER hvis at du holder med Brøndby IF

Ligegyldigt hvad så spiller Brøndby hjemme på søndag, og her er der altid store forventninger fra fansene. Upåagtede Randers skal meget gerne besejres, og dette gælder også for Retov der virkelig får noget af en debut.

FÅ ODDS 10 PÅ EN SEJR TIL BRØNDBY

Det bliver uden tvivl en spændende kamp, hvor at Brøndby-holdet og deres spillestil får stor opmærksomhed. Vil de næste 3 måneder blive en succes eller fiasko for den traditionsrige klub? På søndag kommer der formentlig en lille idé om dette. For at fejre Brøndbys måske nye start, så kan du få odds 10.0 på en sejr til hjemmeholdet.

Sådan udnytter du det gode tilbud:

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug denne kode “ZFBJ7Q” ved din oprettelse.

3. Spil på at Brøndby slår Randers til odds 10.0

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top