The perfect guide to the casino

Optakt: Manchester United – PSG

Her får du den fulde optakt over aftenens vanvittige Champions League-kamp.

Manchester United med Ole Gunnar Solskjær i spidsen kommer også på noget af en opgave, da de senere i aften hjemme på Old Trafford tager imod PSG, som er et hold bestående af verdensklassespillere på næsten samtlige positioner. Uniteds norske manager har endnu ikke tabt med sit hold, men han kommer i den grad på sin hidtil største test i aften, hvor at Champions League hymnen atter bliver blæst ud af højtalerne.

Spil på kampen og få odds 15.0 på en Manchester United-sejr

Starten på Ole Gunnar Solskjær Manchester United-karriere har således budt på flest sejre og få uafgjorte i alle kampene, men modstanden har også været tvivlsom. Altså dette var indtil at United mødte Tottenham og Arsenal, men også her blev det til sejre. Hvis man følger statistikkerne så skal et nederlag altså snart ramme nordmanden og Manchester United-holdet, og det kan meget vel blive i aftenens kamp.

Hvis du elsker Champions League, så bliver du nødt til at klikke LIGE HER

Ingen kan dog vide sig sikker på, hvilken forfatning som gæsterne fra Paris ankommer i. De må nemlig undvære verdensstjernen Neymar og den uhyre dygtige angriber Edison Cavani. Defensivt må de også undvære Thomas Meunier, ligesom at Marco Veratti er ude af opgøret. Mange forventer derfor at Kylian Mbappe bliver gæsternes helt store våben, men Angel Di Maria forventes også at være top motiveret til kampen mod sit gamle hold. Han var ingen succes i Manchester, men hos PSG har han været intet mindre end ren klasse.

Tror du også at PSG vinder kampen?

Det er altså en fantastisk kamp, som i den grad vil få ugen til, at føles meget kortere, da Champions League-kampe altid er en stor fornøjelse. Verdens bedste klubturnering er altså tilbage, og hvilken fantastisk kamp at starte ud med. Du skal med garanti se kampen, og det er også fuldt ud forståeligt, men hvorfor ikke også spille lidt med på den?

Spil på kampen og få odds 15.0 på en sejr til PSG

Få odds 5.0 på en scoring I kampen

1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair.

2. Brug koden “ZFBJ7C” ved din oprettelse.

3. Spil på at der bliver scoret minimum ét mål i aftenens kamp.

4. Go’ kamp!

Regler og vilkår gælder.

Få odds 15 på enten Manchester United eller PSG

1. Klik her for at oprette en konto hos 888.

2. Indbetal med koden 100BONUS.

3. Spil på kampen som dit første spil efter oprettelsen.

4. Scor en ekstra høj gevinst.

Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top