The perfect guide to the casino

Optakt: Manchester City – Chelsea & FC Nordsjælland – Brøndby IF

Herunder bliver du mere end klar til to af søndagens helt store brag, som uden tvivl bliver en stor fornøjelse at se

Premier League: Manchester City – Chelsea

Liverpool smed med deres sikre sejr over Bournemouth i går presset tilbage til Manchester, hvor at der i eftermiddag bliver spillet et voldsomt opgør mod Chelsea. Merseyside-klubben fører igen Premier League, og de har spillet lige mange kampe nu. Hvis at Manchester City slår Chelsea, så vil de derfor ligge øverst igen, men med en kamp mere spillet.

KLIK HER hvis du tror at Manchester City vinder kampen

Det er dog på ingen måde sikkert, at Pep Guardiolas tropper vinder eftermiddagens kamp, da Chelsea er noget af en modstander. Kampen bliver godt nok spillet på Etihad, men Chelsea trup oser af kvalitet og spillere i verdensklasse. Formen hos gæsterne kunne dog være meget bedre, og derfor vil de sikkert modbevise alt og alle senere i dag.

KLIK HER hvis du tror at Chelsea vinder kampen?

Det bliver uden tvivl en vanvittig fed kamp for den neutrale tilskuer, og den bliver sikkert spillet i et hæsblæsende tempo, hvor at Eden Hazard spåes en nøglerolle for gæsterne. Hvis at han spiller på sit sædvanlige høje niveau, så gør han automatisk sine holdkammerater bedre, og der er brug for store præstationer i eftermiddag, hvis at de vil tage point fra Manchester City.

Her får du dagens absolut bedste odds på kampen

Manchester City har dog også en trup i ren verdensklasse, og på hver position har de to spillere, som kan gå direkte ind i startopstillingen hos næsten alle Premier League-klubber.

Du skal med garanti se kampen, og derfor kan du også passende spille med på opgøret. Herunder kan du se dagens bedste odds på det vilde Premier League-opgør.

Få odds 5.0 på en scoring I kampen

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug koden “ZFBJ7L” ved din oprettelse

3. Spil på at der bliver scoret i kampen til odds 5.0

4. Go’ kamp!

——————————————————————————————————————————

Superliga: FC Nordsjælland – Brøndby IF

Superligaen er tilbage og rundens måske største opgør bliver spillet i eftermiddag på Right To Dream Park, hvor at FC Nordsjælland tager imod Brøndby IF. Det er altså noget af et vildt opgør, som uden tvivl vil få stor opmærksomhed hos alle Superliga-fans.

KLIK HER hvis du tror at Brøndby IF vinder kampen

Den lange vinterpause er således slut og alle fans har i den grad glædet sig til denne weekend. Der er bare intet som slår den hjemlige liga, og det er nu at folk kan tage ud på de forskellige stadions for, at støtte sit elskede hold i medgang og modgang.

Er du også stor fan af Superligaen?

Alt hvad der skete i efterårets kampe er således datid, og det er muligt at vaske tavlen ren for alle klubberne. Mange har også fået nye ansigter ind ad døren i januar, og derfor kan mange nye spillere få deres debut denne weekend. Der er altså utallige grunde til, at følge med og holde øje med dagens Superliga-kampe.

KLIK HER hvis du tror at FC Nordsjælland vinder kampen

Brøndby starter forårssæsonen op med, at være placeret på en flot trejdeplads, hvorimod at FC Nordsjælland noget overraskende indtager ligaens tiendeplads. Det er dog blot seks point som skiller de to hold fra hinanden, og derfor er alle kampe vigtige. Det bliver altså to topmotiverede hold, som mødes i eftermiddag klokken 16:00.

Du skal med garanti se kampen, og derfor kan du også passende spille med på opgøret. Herunder kan du se dagens bedste odds på det vilde Superliga-opgør.

Få odds 12.0 på en sejr til Brøndby IF

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug koden “ZFBJ7J” ved din oprettelse

3. Spil på at Brøndby IF slår FC Nordsjælland til odds 12.0

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top