The perfect guide to the casino

FCK-stjerne roser hattrick-Skov til skyerne: Dejligt at vide, at vi har en dødboldspecialist

FC København ydmygede OB i en kamp, hvor alt lykkedes for hjemmeholdet i 6-1 sejren, hvor Robert Skov blev noteret for et hattrick.

Robert Skov skød sig op på hele 21 sæsonscoringer med aftenens hattrick mod OB i 6-1-sejren, hvoraf to af scoringerne blev sat ind på frispark. Nicolai Boilesen havde kun ros til overs for FCK-stjernen.
– Jeg sagde til Robert på træningslejren, at han scorer på 25 procent af alle frispark. Vi begynder snart at komme op på 50 procent. Det er dejligt at vide, at vi har en dødboldspecialist, der er så dygtig som Robert. Det kan være sådanne ting, der kan afgøre, at vi får de tre point i sidste ende, sagde Boilesen efter kampen.

Ved stillingen 5-1 opstod der pludselig stor uenighed omkring hvem, der skulle eksekvere straffesparket, hvor specielt Pieros Sotiriou insisterede på at tage sparket, hvilket dog endte med at blive Robert Skov.
– Det er sådan noget, der sker engang imellem. Vi har nogle søde angribere, der også gerne vil lave mål, og det er kun dejligt at vide, at de også gerne vil lave nogle kasser. Det er Robert, der er første sparker, og udover det var der også et hattrick, der lurede, så det skulle han selvfølgelig have chancen for at få, sagde Nicolai Boilesen til TV3+ efter kampen.

FCK er nu foran FC Midtjylland med seks point inden deres kamp mod Vendsyssel i morgen, mandag.

OVERSIGT

Scroll to Top