Optakt: Liverpool – Bournemouth

Herunder bliver du mere end klar til eftermiddagens opgør mellem Liverpool og Bournemouth

I eftermiddag skal Liverpool og Jurgen Klopp tilbage på sporet igen, men det bliver ingen nem kamp for Merseyside-klubben. Bournemouth med Eddie Howe i spidsen er nemlig en dygtig modstander, og de har før drillet flere af storholdene. Kampen bliver dog spillet på Anfield, og her opfordres tilskuerne til, at ankomme til stadionet mere end en time før kampstart, sådan at stemningen er helt i top når spillerne løber på banen. Liverpool har derfor den helt store fordel i eftermiddagens kamp, men deres form stiller en del spørgsmålstegn.

KLIK HER hvis du tror at Liverpool vinder kampen

De har ellers haft to fremragende muligheder for, at stikke afsted i toppen efter Manchester Citys choknederlag til Newcastle. Vanvittigt nok så blev det altså blot til to uafgjorte resultater mod Leicester og West Ham, hvilket i den grad har bragt spændingen tilbage i Premier League igen. Derfor er Liverpool også mere end presset til en sejr senere i dag.

Er du også stor fan af Premier League?

Bournemouth kæmper en brag kamp i tabellen, hvor at de imponerede nok sidder på en 10. plads netop nu. Dette bevidner blot om stor kvalitet og en yderst dygtig træner, som går en stor fremtid i møde. Kan Bournemouth derfor levere overraskelsen senere? Det finder vi ud af fra klokken 16:00 af.

Hvis du holder med Bournemouth så vil du ikke se det her

Du skal med garanti se kampen, og derfor kan du også passende spille med på opgøret. Herunder kan du se dagens bedste odds på det vilde Premier League-opgør.

Få odds 6.0 på en sejr til Liverpool

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug koden “ZFBJ7K” ved din oprettelse

3. Spil på at Liverpool slår Bournemouth til odds 6.0

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top