The perfect guide to the casino

Optakt: Manchester City – Arsenal

Herunder bliver du mere end klar til aftenens vanvittige opgør mellem Manchester City og Arsenal

I aften skal Manchester City tilbage på sporet, men det bliver ingen nem kamp for Pep Guardiola. De lyseblå fra Manchester har en stor fordel, da de spiller hjemme på Etihad. Ufatteligt nok så tabte Pep Guardiolas tropper mod Newcastle i sidste runde, og chokket kan således stadigvæk sidde hos spillerne.

KLIK HER hvis du tror at Manchester City vinder kampen

Arsenal er lidt som nat og dag, da de kan spille forrygende og vinde stort i den ene spillerunde, blot for at tabte i den anden. Man ved derfor på ingen måde om det bliver rundens kamp, eller om Manchester City vinder stort. Unai Emery vil dog udnytte chokket hos City-spillerne, og derfor blæser han med garanti til angreb.

Er du også stor fan af Premier League?

Manchester City vil nok også levere en stærk modreaktion og indhente Liverpool igen, som tabte to vigtige point mod Leicester City. Mesterskabet bliver først afgjort i nogle af de absolut sidste spillerunder, og derfor er motivationen stor.

Hvis du holder med Arsenal så vil du ikke se det her

Du skal med garanti se kampen, og derfor kan du også passende spille med på opgøret. Herunder kan du se dagens bedste odds på det vilde Premier League-opgør.

Få odds 30 på en sejr til Manchester City

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug koden “ZFBJ7H” ved din oprettelse

3. Spil på Manchester City til at slå Arsenal til odds 30.0

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top