Christian Eriksen og Spurs ude af FA Cuppen

Tottenham har booket en billet ud af FA Cuppen. Crystal Palace slog dem med 2-0.

Tottenham var uden Christian Eriksen i hele kampen mod Crystal Palace i FA Cuppen på Selhurst Park søndag aften.

Den danske offensivsspiller får ikke flere kampe i FA Cuppen i denne omgang, for det endte med et klart nederlag til Crystal Palace.

Connor Wickham åbnede målscoringen efter ni minutter, inden Andros Townsend gjorde det til 2-0 efter lidt over en halv times spil.

Kevin Trippier fik muligheden for at reducere kort før pausen, men højrebacken missede et straffespark.

I anden halvleg faldt der ingen mål, og så sluttede det hele 2-0.