The perfect guide to the casino

Helt skørt: Leicester-guldvinder er gået på pension – Nu meldes han klar for ny engelsk klub


Robert Huth har stoppet sin aktivere karriere, og derfor gider han ikke at læse transferrygter om sig selv. Det har forlydt, at han har skrevet kontrakt med Derby i den næstbedste engelske række.

Robert Huth er et velkendt navn i Premier League, og han var en bærende profil på det Leicester-mandskab der sensationelt vandt det engelske mesterskab for nogle sæsoner siden. Han har også tidligere været på kontrakt i Chelsea og Stoke, og gennem hele sin lange Premier League-karriere har han altid været kendt for, at gøre og sige tingene som de er.

Læs også: Medie: FC København nærmer sig Kodro-skilsmisse

Således har han også slagtet en engelsk ekspert på twitter, som ellers selv mener at have mange pålidelige kilder. Eksperten meldte nemlig at Robert Huth snart underskriver en kontrakt med Derby for de næste 18 måneder, men det er en stor løgn. Det har den 34-årige tyske forsvarsspiller nemlig selv bekræftet med dette underholdene tweet.

Se tweetet herunder:

Læs også: Real Madrids nyindkøb afsløret på video: Stor fan af Barcelona og Messi er hans idol

Robert Huth har således stået uden en klub siden i sommers, hvor at kontrakten med Leicester udløb. Han har heller ikke tænkt sig at finde en ny klub, da han har stoppet sin aktive spillerkarriere. Det fik den såkaldte ekspert så sandelig også at vide.

Læs også: Chelsea blev snydt af VAR – Her er billedet, der afslører, at Harry Kane var offside

Det blev til 19-landskampe for Robert Huth, som altså også har vundet det engelske mesterskab hele tre gange. To af dem med Chelsea tilbage i 2005 og 2006, og så også det seneste med Leicester i 2016.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top