The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp nedtoner en forlængelse: Jeg behøver slet ikke at tænke så langt frem


Jürgen Klopp vil endnu ikke tænke på en kontrakt-forlængelse, da den nuværende kontrakt stadigvæk er lang.

Den tyske Liverpool-manager Jürgen Klopp, har stået i spidsen for Merseyside-klubben siden efteråret 2015, og allerede under sommeren 2016 forlængede han sin kontrakt, så begge parter har altså har papir på et samarbejde indtil sommeren 2022.

Læs også: Manchester United har offentliggjort deres nye manager ved en fejl

Det kræver dog ikke meget for at se, hvor populær Klopp er blandt de mange Liverpool-fans, men han vil endnu ikke forlænge kontrakten yderligere. Han mener nemlig at det er for langt ude i fremtiden, så det vil han ikke bruge sin energi på.

– Jeg vil ikke tænke for langt frem. Alt er godt lige nu, men stadigvæk taler folk om, at jeg endnu ikke har opnået noget, siger Klopp ifølge Sky Sports.

Læs også: Medie: Tyrkisk storklub byder 10 mio. kroner på tidligere Superliga-dansker

– Jeg har ikke vundet noget med klubben, og vi behøver ikke at tænke på, hvad der skal ske i 2022 – der er for lang tid til.

– Hvis vi vinder noget, vil der til sommer være mennesker, der siger, at det er bedst, jeg smutter, da vi aldrig kommer til at vinde noget igen, mens andre også vil sige, at jeg skal forlade klubben, hvis vi ikke vinder noget.

Læs også: Alvaro Morata vil væk fra Chelsea – Her vil han hen

– Det går godt for tiden, der er lang tid til 2022, så jeg behøver ikke at tænke på det. Forhåbentlig er alt stadig godt til den tid, og så må vi tale om det.

Liverpool har med Klopp i spidsen endnu ikke vundet et trofæ, da det både er blevet til et nederlag i Europa League-finalen og Champions League-finalen. Holdet fører dog Premier League, og har fire point ned til Manchester City.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top