The perfect guide to the casino

Guillermo Varela: Derfor skifter jeg til FC København


Guillermo Varela afslører nu, hvorfor han skifter til FC København.

FC København har netop præsenteret den 25-årige uruguayanske back Guillermo Varela, der kommer til klubben på en kontrakt til sommeren 2023. Nu forklarer den tidligere Manchester United-spiller, hvorfor FC København er interessant for ham.

Læs også: Store klubber vil købe ham: FCK-back på vej væk

– FCK er en markant klub i Europa. De er altid med i de europæiske gruppespil og konkurrerer også om at være med i Champions League. Det er en klub med flotte resultater og store ambitioner. Jeg har haft rigtigt gode samtaler med klubbens repræsentanter, der er rejst til Uruguay for at mødes med mig, og jeg er overbevist om, at det er en god klub for mig, hvor jeg kan udvikle mig yderligere som spiller.

Læs også: Medie: Tyrkisk storklub byder 10 mio. kroner på tidligere Superliga-dansker

– Det har været afgørende for mig at finde en sund og god klub, der har tro på mig, og som jeg deler ambitioner med. FCK skal spille med om titlerne i Danmark hver sæson og bevise, at man er den største klub. Samtidig er FCK klar til at udfordre de andre klubber i Europa, og det tiltaler mig meget. Jeg kommer med stor ydmyghed til klubben, og jeg ved, at jeg ikke kan leve på mine tidligere klubber. Jeg skal bevise, at jeg er god nok, og det er jeg meget motiveret for, udtaler Varela til FCKs hjemmeside.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top