The perfect guide to the casino

Referat: AaB trak det længste strå i sejren over OB efter underkendt straffespark

Der var fuld fart på aftenens kamp mellem OB og AaB, der sluttede 1-2 i en kamp, der bød på straffespark i begge ender samt et underkendt et af slagsen.

OB tog denne fredag aften imod AaB i deres sidste Superliga-opgør i år. Der blev inden kampen sagt farvel til den rutinerede midtstopper, Kenneth Emil Petersen, der stopper sin karriere ved årsskiftet.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, hvor de havde meget boldbesiddelse og fik presset på i gæsternes ende. Det var dog AaB, der fik kampens største mulighed, da Lucas Andersen fik tildelt et straffespark efter Jacob Barret på uheldigvis fik lavet straffespark.

Straffesparket skulle udføres af Tom van Weert, som også scorede, men kampens dommer fløjtede kontroversielt for frispark i stedet for at anderkende scoringen. Angiveligt fordi, der var AaB-spillere i feltet inden han sparkede til bolden, hvilket flere af OB’s spillere dog også var, hvilket altså var meget kontroversielt.

Trods scoringen fortsatte kampen altså uden mål på tavlen til stor frustration for gæsterne i en kamp, der bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender.

Midtvejs i 1. halvleg udførte OB en god frisparkskombination, som sendte Troels Kløve fri i højre side, som fandt Ryan Johnson Laursen midt i feltet, men hans skud blev dog reddet af Jacob Rinne. OB fortsatte med at presse på efterfølgende, hvor fynboerne havde god rytme i spillet, som voldte problemer for AaB i flere situationer, hvor specielt Bashkim Kadrii var farlig flere gange.

AaB’s Tom van Weert var tæt på at gøre skaden god igen 10 minutter før tid, da han sparkede resolut på kassen, men hans spark blev stoppet af en fremragende af Sten Grytebust.

Kort før pausen blev Nicklas Helenius nedlagt i feltet, hvor han tydeligt blev ramt, men aftenens dommer, Michael Johansen, kom atter i fokus og afviste at dømme straffespark i den anden ende, hvilket fik OB-træner, Jakob Michelsen til at kaste om sig med ukvemsord ved bænken.

Efterfølgende stormede AaB op i den anden ende, hvor der blev sparket mod mål, men bolden blev afrettet og landede for fødderne af Lucas Andersen, der dog sløset misbrugte den enorme mulighed.

Dybt inde i 1. halvlegs tillægstid var det OB’s tur til at få tildelt straffespark, da Oliver Abhildgaard tydeligt nedlagde Troels Kløve. Nicklas Helenius skulle tage sig af straffespark, som han omsatte med den største sikkerhed til 1-0, hvilket altså var stillingen ved pausen.

2. halvleg startede som den første – med fart på. Igen var der chancer i begge ender og specielt Oliver Abildgaard havde et godt drøn på kassen, da han stormede med frem, men igen var Sten Grytebust klar, da det gjaldt med en stærk redning.

AaB var generelt bedst efter pausen og 10 minutter inde i 2. halvleg kom udligningen. AaB var i angreb og en løs bold faldt bagud og endte for fødderne af Kasper Kusk lige udenfor feltet, hvor han med en flot og præcis afslutning fik udlignet til 1-1.

10 minutter før tid fik AaB vendt det hele på hovedet. Et indadskruet hjørnespark blev farligt, da Sten Grytebust gik fejl af bolden, hvorfor Kasper Pedersen let kunne dirigere bolden i det tomme mål til 1-2.

OB pressede desperat på i slutminutterne for at tilkæmpe sig den udlignende scoring, men lige lidt hjalp det, da skarpheden hos fynboerne udeblev. Dermed endte opgøret 1-2 i Odense.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top