The perfect guide to the casino

Preview: OB – AaB

OB tager imod AaB fredag d. 14/12 kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB endte sejrsstimes i deres seneste opgør mod FC Midtjylland, hvor fynboerne rejse hjem fra Herning med et 3-0 nederlag i bagagen. OB havde ellers vist godt spil og skrabet en masse point samme, som havde resulteret i en flot 3. plads. Med nederlaget ligger OB på 4. pladsen inden årets sidste spillerunde sparkes i gang I Odense.

Jacob Friis har fået en blandet start i Aalborg efter han overtog for Morten Wieghorst. I hans første kamp brillerede AaB med 4-1 sejren over Esbjerg efter en utrolig flot præstation. Friiss mandskab kom dog hurtigt ned på jorden igen, da de i den seneste spillerunde tabte 2-4 i Horsens. AaB skal defor op på hesten igen, ligesom OB til fredagens opgør.

Forventede startopstillinger:
Jakob Michelsen råder tilsyneladende over en skadesfri trup, hvor Troels Kløve, der blev skadet i kampen mod FC Midtjylland atter er klar igen.

AaB-træneren, Jacob Friis, må fortsat se bort Kristoffer Pallesen, Frederik Børsting, Jakob Blåbjerg, Bardhec Bytyqi og Marco Ramkilde, der alle er skadesplagede. Yderligere må gæsterne undværre Jores Okore og Jakob Ahlmann, der begge er ramt af karantæne.

Bud på startopstillinger:
OB (3-5-2): Grytebust – Leeuwin, Tverskov, Lund – Laursen, Nielsen, Drachmann, Kløve, Barrett – Kadrii, Helenius

AaB (4-4-2): Rinne – Kristensen, Pedersen, Ross, Thellufsen – Kusk, Abildgaard, Christensen, Ochs – Andersen, Van Weert

De skal gøre forskellen:
OB vil uden tvivl forsøge at sætte sig på spillet og presse gæsterne og dermed skal den jyske defensiv være klar fra start i en kamp, hvor den defensive organisation for AaB er nøglen til succes.

OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i lørdagens opgør i en kamp, hvor også OB-angriberen, Nicklas Helenius skal suge boldene til sig.

AaB skal sætte deres lid til at forsvaret får lukket sammen om Jacob Rinne i målet, mens Lucas Andersen og Kasper Kusk bliver nøglen på midtbanen, hvor deres kreativitet bliver afgørende, hvis gæsterne skal have noget med hjem fra Odense.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. AaB vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.

Sidst de to hold mødtes endte opgøret med en fynsk sejr i Aalborg med 0-1. Om vi får samme tætte opgør i fredagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang fredag aften kl. 19 på Nature Energy Park i Odense, hvor begge hold vil gøre alt for de tre point.

OVERSIGT

Scroll to Top