Første nederlag i sæsonen! Chelsea vinder 2-0 over Manchester City på Stamford Bridge

Chelsea væltede Manchester City af førstepladsen i et hæsblæsende opgør på Stamford Bridge.

Indledningen på kampen gav ikke Chelsea-fansene meget grund til at tro på en sejr mod Premier Leagues førsteplads. De fik dog afværget Manchester City stormen i første halvleg og i det 45- minut lavede Hazard en afleveringen på kanten af feltet til Kanté, som hamrede bolden op i nettaget.

Konen afslører Brøndby IF-stjernens skifte

I anden halvleg tegnede samme mønster sig, som i første halvleg med Manchester City som det dominerende hold på bolden. De formåede dog ikke at bryde Chelseas solide defensiv og det gav chancer i den anden ende. David Luiz dirigerede på flotteste vis bolden i mål med hovedet og sendte Stamford Bridge i ren ekstase.

Da Liverpool vandt tidligere på dagen mod Bournemouth, betyder Manchester Citys nederlag at Liverpool beholder førstepladsen i Premier League
Afviser spanske storklubber, Manchester City, Juventus og Bayern München – Her er Frenkie de Jongs nye klub