The perfect guide to the casino

OB-topscorer blev forstyrret af røg og brændte straffespark: Det skal ikke være nogen undskyldning

FC Midtjylland overvandt OB med hele 3-0 i en kamp, der kunne have haft et adet udfald, hvis Nicklas Helenius udnyttede OB’s straffespark i starten af 2. halvleg.

OB formåede ikke at fortsætte den gode stime mod FC Midtjylland, der slog fynboerne med hele 3-0 i en kamp, hvor OB gav langt mere modstand, end hvad resultatet viste.

Ved stillingen 2-0 til FC Midtjylland fik OB tildelt et straffespark, men OB formåede ikke at udnytte muligheden for at komme tilbage i kampen. Nicklas Helenius har aldrig før i sin karriere brændt et straffespark, hvilket han altså oplevede i aftenens kamp.
– Vi havde muligheden for at komme tilbage i kampen. Jeg brænder straffe, og jeg synes ellers, vi kommer fint ud til anden halvleg, så det var ærgerligt, sagde Nicklas Helenius til TV3 Sport efter kampen.

Efter straffesparket blev tildelt til OB blev der pludselig meget røget på stadion som følge af chikane fra FC Midtjylland-fans, hvilket selvfølgelig irriterede Nicklas Helenius, der måtte vente længe på at sparke.
– Jeg synes godt, straffesparket kunne være blevet taget, og så kunne vi vente bagefter, for man kunne godt se noget nede i den ende. Jeg prøvede at tage ansvar, og jeg brændte i dag. Det er jeg ked af på holdets vegne, for vi havde en god mulighed for at komme tilbage, men jeg er klar til at tage ansvaret igen en anden gang, sagde OB-topscoreren.

OB-angriberen ser det dog ikke som en undskyldning, at han skulle vente så længe på at sparke.
– Man når selvfølgelig at tænke en del tanker, men jeg følte mig rimeligt selvsikker. Det var ikke det bedste spark, jeg fik lavet. Selvfølgelig har det en betydning, at der gik så lang tid, men det skal ikke være nogen undskyldning, sagde Nicklas Helenius efter kampen.

Nicklas Helenius har scoret 6 mål i denne sæson, hvor han har fundet et godt samarbejde med Bashkim Kadrii i angrebet.

OVERSIGT

Scroll to Top