Paris Saint Germain kom for sent op til anden halvleg: SÃ¥ reagerede Marquinhos med iskold kommentar til dommeren

Paris Saint Germain har ikke travlt, og de vil ikke lade nogle skynde på sig.

Paris Saint Germain spillede søndag aften 2-2 mod Bordeaux, hvor Andreas Cornelius blandt andet kom på tavlen, hvilket du kan se her.

Verdensstjernerne fra Paris SG var længe om at komme op fra pausen, og da de blev bedt om at skynde sig af en dommer, sagde Marquinhos.

Medie: Andreas Christensen dropper AC Milan og FC Barcelona – Nu skifter han til denne klub

– Bare rolig. Vi skal nok betale bøden.

Det skriver France Football, hvilket du kan se her.

Husker du? Brøndby-fan smider bh’en på stadion

Folk raser over Paris SG-stjernens kommentar.

Årets mærkeligste mål? Origi sikrer Liverpool-sejr seks minutter inde i overtiden – Se den vanvittige scoring her