The perfect guide to the casino

Michelsen efter endnu en OB-sejr: Vi glæder os over at ligge på tredjepladsen

Jakob Michelsens tropper formåede endnu engang at trække sig sejrsrigt ud af lørdagens opgør mod Vendsyssel, hvor Bashkim Kadrii stod for begge scoringer.

OB red videre på bølgen efter lørdagens sejr over Vendsyssel, hvor fynboerne endnu engang fik maksimalt udbytte og spillede sig ind på 3. pladsen.

OB-træneren har roteret i de seneste kampe bl.a. pga. skader, hvilket har virket på bedste vis.
– Det er vigtigt, at man kan skifte ud til startopstillingen, både i forhold til forskellige modstandere og skader. Vi vil rigtig gerne have en trup, hvor der er plads til udskiftninger, og lige nu bruger vi hele truppen, og det er et meget godt bevis på, at vi har de spillere, vi skal bruge, sagde Jakob Michelsen.

Jakob Michelsen var også nødsaget til at skifte i startopstillingen kort før kampstart, da Jens Jakob Thomasen gik i stykker.
– Begge ændringerne i dagens startopstilling var tvungne. Det var meningen, at Jens Jakob Thomasen skulle starte inde, men han fik problemer med lysken under opvarmningen, og vi vidste, at Mikkel Desler ikke kunne klare at spille 90 minutter, så derfor startede vi med Ryan Laursen i stedet, sagde OB-træneren.

OB-træneren ser frem til de kommende kampe, som bliver en svær udfordring.
– Men naturligvis glæder jeg mig lige nu over, at vi er kommet igen efter den svage start og nu ligger på tredjepladsen. Nu kan vi se frem til at spille hos FC Midtjylland på fredag, og det glæder vi os meget til, selv om det sammen med Parken er landets sværeste sted at spille, sagde Jakob Michelsen.

Jakob Michelsen overtog trænergerningen i Odense denne sommer efter Kent Nielsen.

OVERSIGT

Scroll to Top