Arsenal vandt højintens derby mod Tottenham

Arsenal trak sig sejrrigt ud af North London-derbyet mod Tottenham. The Gunners vandt 4-2.

North London-derby indholdt alle, hvad man kunne drømme om, hvis man vel og mærke er neutral seer.

Arsenal tog en tidlig føring, inden Tottenham med to scoringer mod slutningen af halvlegen, vendte det hele på hovedet.

I anden halvleg svarede hjemmeholdet dog igen og endte med at vinde med hele 4-2.

Mod slutningen af opgøret fik Jan Vertonghen rødt kort.

Tidligere på dagen blev der også spillet et London-brag, som Chelsea vandt med 2-0 over Fulham. Her scorede Pedro og Ruben Loftus Cheek.