Hvad sker der i München? Bayern smider 2-0 føring og spiller 3-3 mod Düsseldorf

Bayern smed en 2-0 føring væk her til eftermiddag.

Alt så ud til at være under kontrol, da Thomas Müller bragte Bayern foran med 2-0 efter bare 20 minutter.

Det gik dog gruelig galt for Bayern, specielt i det sidste kvarter i anden halvleg.

I det 77. minut reducerede Düsseldorf til 3-2 og dybt inde i overtiden udlignede de til 3-3.

Det var kampens helt store helt Lukebakio der sikrede Düsseldorf uafgjort med sit hattrick.

Dermed er Bayern hele 9 point efter Dortmund på 1. pladsen og det vil sige at de ligger helt nede på en 5. plads.