The perfect guide to the casino

HAHA helt grotesk: Superliga-profil har flere kampe for FCK og landsholdet på Cv’et, men har ikke scoret et mål i over otte år


En af FC Københavns tidligere spillere er en oplagt kandidat til at være den uskarpeste spiller i Superligaen.

Randers FC-profilen Johnny Thomsen har en fortid i FC København, mens han også har spillet en lille håndfuld kampe for det danske A-landshold, men det er altså ikke på baggrund af hans farlighed foran målet.

Læs også: Eksperterne har ikke set noget lignende: Dansk FIFA-stjerne har vanvittigt hold

Den snart 37-årige højreback har nemlig ikke lavet et mål i over otte år. Det skete 22.August 2010, hvor han scorede for SønderjyskE i en 2-0 sejr over AC Horsens.

Johnny Thomsen står noteret for 291 Superliga-kampe og tre mål. Han har aldrig scoret for Randers FC, som han skiftede til i 2012.

Læs også: Ståle Solbakkens scoop gik i vasken: Ville hente ny forsvarsspiller i Real Madrid

Mest læste på footy.dk.

1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top