The perfect guide to the casino

Wayne Rooney afslører: Jeg skammede mig og var flov i Manchester United


Wayne Rooney har været ude og tale åbent om hans sidste tid i Manchester United.

Wayne Rooney er uden tvivl en kæmpe Manchester United-legende, hvor han mellem 2004 og 2017 bombede mål ind iført den røde trøje. Hans 13 år i klubben gjorde således også afskeden meget sværere end forventet, og faktisk så skammede han sig til sidst.

Han blev nemlig flov når han skulle på banen, da hans omgivelser ikke synes at han var god nok. Han tilbragte en del tid på bænken, og derfor blev han ofte skiftet ind. I sin sidste sæson spillede han således også kun 39 ud af 64 mulige kampe, da José Mourinho ikke foretak Rooney længere.

– Der er øjeblikke, hvor du tvivler på dig selv. Jeg synes selv, jeg var god nok til at komme tilbage i startopstillingen, men jeg fik aldrig chancen, fortæller Rooney ifølge BBC.

– Jeg blev skiftet ind i sidste minut af Europa League-finalen og var på vej på banen i League Cup-finalen mod Southampton. I de øjeblikke var det pinligt. Det hele var ved at blive pinligt, og jeg tænkte for mig selv, at det ikke kunne fortsætte, selvom det er svært at forlade Manchester United, siger Rooney.

– Efter Southampton-kampen kom José Mourinho hen og sagde, at jeg skulle være den første til at løfte trofæet. Jeg havde jo ikke engang spillet kampen! Men han insisterede, så jeg løftede det og gav det hurtigt videre. Hvad havde jeg gang i? – Dér vidste jeg, at jeg måtte videre.

Herefter skiftede Wayne Rooney til barndomsklubben Everton, men denne sommer tog han så turen over Atlanten, da DC United tilbød en kontrakt i MLS. Her har han vist sig, at være en utrolig vigtig spiller.

Læs også: Breaking: Dansk klub er tæt på at blive opkøbt af amerikanere

Læs også: Husker du FCK-stjernen Brian Oviedo? I dag går det ham helt forfærdeligt – Spiller i denne håbløse klub

Læs også: Chok fra spansk presse: Valencia vil købe disse to FCK-stjerner

Læs også: Atletico Madrid-bombe: Stjernen vil væk – Her er hans frikøbsklausul

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

Scroll to Top