The perfect guide to the casino

OB-træner efter sen sejr: Selvom vi kommer bagud, så slår vi tilbage

OB scorede det forløsende sejrsmål dybt inde i overtiden, da Esbjerg blev besejret 2-1 i Odense.

Esbjerg kom fremragende fra start, da de kom tidligt foran, hvorefter OB fik udlignet efter strømafrbydelsen, der varede 10 minutters tid. Herefter lignede det et uafgjort resultat, men Jeppe Højbjerg tog fejl af en delvist ufarlig bold dybt inde i overtiden, hvilket gav Casper Nielsen sit forløsende mål til 2-1.

Jakob Michelsen og resten af OB-bænken jublede og fejrede sejrsmålet med manér på sidelinjen og det var da også en glad OB-træner efter kampen.
– Når man scorer sejrsmålet i overtiden i en tæt fodboldkamp, så er der selvfølgelig en masse følelser, der kommer ud. Nu hvor ligaen er så tæt, så er alle point utroligt vigtige, så vi er naturligvis lykkelige efter kampen, sagde OB-træner Jakob Michelsen.

OB-træneren mente, at hans hold burde have ført ved pausen trods den dårlige start.
– Vi kom tidligt bagud mod Esbjerg, der ikke har tabt en fodboldkamp længe, og alligevel spillede vi dem ud af banen og fik fortjent udlignet. Vi burde nok også have ført allerede i pausen.

Fynboerne spillede sig med sejren ind på 4. pladsen lige bag Esbjerg i et meget tæt midterfelt.
– Jeg kigger ikke så meget på tabellen. Inden kampen lå vi på tiendepladsen, og nu ligger vi på fjerdepladsen, så det viser også bare, hvor tæt ligaen er. Vi arbejder meget med vores vinderkultur, og det bærer frugt. Vi har så meget tro på egne evner, at selvom vi kommer bagud, så slår vi tilbage, sagde Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside.

OB skal efter landskampspausen spille mod FC Nordsjælland.

OVERSIGT

Scroll to Top