Hjulsager indskiftet i nederlag til Real Madrid

Andrew Hjulsager blev skiftet ind, da Celta tabte til Real Madrid.

FC Barcelona havde med deres nederlag til Real Betis tidligere på dagen pludselig inviteret Real Madrid tilbage i topkampen, og det skulle udnyttes, da Los Blancos mødte Celta Vigo på udebane her til aften.

Se også: Dagblad: Han kan blive Ebbe Sands første indkøb i Brøndby IF

Hjemmeholdet havde siet Pione Sisto fra til kamptruppen, og da Mathias Jensen er skadet, var bænkede Andrew Hjulsager eneste danske islæt i truppen. I hvert fald eneste fuldblodsdanske, da Emre Mor sad på bænken sammen med den tidligere Brøndby-spiller.

Real Madrid fik etableret en 2-0-føring efter et mål af Karim Benzema og et selvmål, men Celta fik bragt spænding tilbage i opgøret med Hugo Mallos reducering i anden halvleg.

Se også: Real Madrid køber ny midtbanespiller til 161 millioner kroner – Skriver fem-årig kontrakt

Andrew Hjulsager blev skiftet ind – sammen med Emre Mor – efter en times spil, men de kunne ikke forhindre en sejr til Real Madrid. Med ti minutter igen fik udeholdet nemlig straffespark, og det omsatte Sergio Ramos til scoring.

Det gik fra ondt til værre for Celta, der fik Gustavo Cabral smidt ud mod slutningen, hvor Dani Ceballos desuden sendte Real i front med 4-1 efter et fornemt spark.

I tillægstiden fik Mendez reduceret til 2-4, men lige lidt hjalp det for Celta.

Real er dermed fire point bagved rivalerne fra FC Barcelona på førstepladsen.