FC København fik uafgjort ude mod AaB med en scoring i de døende minutter

FC København fik blot uafgjort i Aalborg, hvor værterne kom foran i starten af 2 halvleg.

FC København og FC Midtjylland er så småt stukket af oppe i toppen af tabellen, og derfor ligner de to hold dem, som skal kæmpe mod hinanden om det danske mesterskab.

Derfor er der således heller ikke plads til, at tabe dumme point i løbet af sæsonen. Derfor er det måske noget overraskende, at FC København måtte jagte en udligning ude mod AaB denne søndag aften.

Ikke desto mindre så kom værterne foran i det 58. minut da hjemvendte Lucas Andersen fik hele stadion til at juble.

Derefter fik FC København travlt, men forløsningen kom i det 83. minut, da Dame N’Doye fik de medrejsende udebanefans til at juble.

Kampen endte dog uafgjort 1-1, og med det resultat ligger FC København stadigvæk nummer 1 i tabellen, mens Aab lige akkurat sniger sig ind i top 6.