FC Barcelona skuffede fælt hjemme mod Real Betis

FC Barcelona tabte noget overraskende hjemme på Camp Nou til Real Betis.

FC Barcelona lignede en skygge af sig selv og legene gavebod i forsvaret i hjemmekampen mod Real Betis.

Real Betis kom foran i det 20.minut da F. Junior åbnede ballet, og noget overraskende kunne gæsterne fordoble føringen i det 34. minut ved Joaquin.

I 2. halvleg fik FC Barcelona så tro på tingene, da Messi i det 67. minut gav værterne deres første scoring.

Real Betis prøvede dog at lukke kampen ved en scoring til 3-1 i det 71. minut af G. Lo Celso, men FC Barcelona gav ikke op og scorede således til 3-2 i det 79. minut på et mål af A. Vidal.

S. Canales for Real Betis lukkede dog opgøret med sin scoring til 4-2 i det 83. minut, og derfor kan Betis rejse hjem med alle 3 point. Dette er altså selvom Lionel Messi pyntede på resultat med sin scoring til 4-3 i det 94. minut.

Det er altså et yderst skuffende resultat for FC Barcelona, som tilmed måtte se I. Rakitic gå tidligt i bad efter to gule kort i kampen.