The perfect guide to the casino

Manchester United-stjerne med vild historie: Vi gemmer os for Mourinho når vi har tabt


Nemanja Matic har længe arbejdet sammen med Jose Mourinho, og derfor kan han også en del vilde og sjove historier om portugiseren.

Manchester United har gang I en noget speciel sæson, hvor en fyring af Jose Mourinho kom på tale kort efter sæsonstarten. Storklubben tabte nemlig en del kampe, og spillet haltede gevaldigt efter fordums tid. De er dog begyndt at vinde flere kampe, og varmen i portugiserens trænersæde er så småt ved at køle af.

Han tiltrækker sig dog stadigvæk en masse opmærksomhed i medier, og det billede som omverdenen har af Mourinho er altså ikke noget som Nemanja Matic kan se. Han kender om nogen Mourinho efter deres mange år sammen i Chelsea og Manchester United.

– Han er en god mand. Han er en anderledes mand uden for banen, og når han ikke er på arbejde, siger Nemanja Matic ifølge Sky Sports.

– Der er meget pres på ham, fordi alle forventer, at han kun vinder. Når vi ikke vinder, venter alle på at se hans reaktion. Han kan godt lide at vinde, og når vi ikke gør det, gemmer vi os for ham på træningsanlægget, siger Matic med et glimt i øjet.

– Han er glad, når han vinder, men når vi taber, vil han som alle andre managere have os til at gøre det bedre. Han prøver at finde en måde, hvorpå vi kan vinde så hurtigt som muligt.

– Én ting er sikker – siden han kom til Premier League, har han ændret meget i ligaen. Premier League er mere interessant med ham, siger Matic.

Manchester United har blot tabt én ud af deres seneste seks kampe, og det var mod Juventus og Cristiano Ronaldo i Champions League.

Vild byttehandel mellem Real Madrid og Chelsea under opsejling

Avis: Joshua Kimmich forlader Bayern München – Du gætter aldrig hvilken klub han skifter til

Er han lidt for kæk? Jonas Wind blev matchvinder mod Brøndby – Nu har han posted flabet billede på Instagram

Iskold Robert Skov jublede ned mod Sydsiden og fik kastet øl i hovedet: ‘Derfor gjorde jeg det’

Mest læste på footy.dk.

1. Engelsk stjernespiller spurtede 20 meter for at flæske Sergio Ramos
2. Officielt: Mestrene tilbyder Usain Bolt to-årig kontrakt
3. Så du det? Usmagelig aktion fra Sergio Ramos, mens bolden var langt væk
4. Smart klausul: Chelsea sidder med trumferne på hånden og kan snuppe Manchester Uniteds drømmespiller
5. Farvel, Sørloth: Crystal Palace vil hente kæmpestjerne med fortid i Manchester City

OVERSIGT

Scroll to Top