Inter og Barcelona delte – Spurs hentede sen sejr

Inter og Barcelona fik hver et point med fra aftenens Champions League-kamp. Tottenham vendte et truende nederlag til sejr mod PSV.

Der var drama for alle pengene denne tirsdag aften i Champions League, hvor Tottenham kunne udspille sin rolle i turneringen.

Det så også ud til at skulle gå sådan, for den engelske storklub kom bagud mod PSV i kampens første minut.

Iskold Robert Skov jublede ned mod Sydsiden og fik kastet øl i hovedet: ‘Derfor gjorde jeg det’

Harry Kane var dog på pletten i det 75. minut og igen efter kvarter senere, hvilket sikrede dem sejren.

I gruppens anden kamp delte Inter og Barcelona. Mauro Icardi udlignede til 1-1 kort før tid.

Dermed fører Barcelona gruppe med 10 point, mens Inter har syv point. Tottenham har fire point.

Er han lidt for kæk? Jonas Wind blev matchvinder mod Brøndby – Nu har han posted flabet billede på Instagram