The perfect guide to the casino

CASHPOINT har markedets bedste odds på de største ligaer


CASHPOINT er definitionen af tysk kvalitet. Der er ikke så mange dikkedarer, og det er lige ud af landevejen.

CASHPOINT har efterhånden fået etableret sig i Danmark, og de er nu at finde i utallige kiosker samt deres egne butikker. Det er dog ikke fordi de har ændret på deres tilgang til tingene, da de stadigvæk har et ordinært udvalg som bookmaker. CASHPOINT er således ikke et sted for niche-bettere, som elsker de små og ukendte sportsgrene eller blot de laveste divisioner.

Det er heller ikke stedet for de heldigste og dygtigste spillefugle, da der ikke accepteres indsatser over 9.999 kroner. De har også en maksimal udbetaling på 70.000 kroner per væddemål, så glem alt om at smide 2.000 kroner på odds 80, da det på ingen måde kan betale sig.

CASHPOINT er kommet for at blive, og du kan selv se hvorfor.

MEN når nu at disse ulemper er blevet fortalt, så kan CASHPOINT bryste sig af, at have markedets højeste odds på de største fodboldligaer, og det virkelig noget som hjælper! Høje odds er jo altid at foretrække, og det er alligevel de færreste, som smider over 10.000 kroner per væddemål. Det er også næsten umuligt, at vinde over 70.000 kroner på ét væddemål.

Det positive overskygger altså uden tvivl det negative.

Lidt historie om CASHPOINT

CASHPOINT blev grundlagt i Tyskland i 1996, og har siden efteråret 2013 også været at finde i Danmark. De har altid fokuseret på de mest standard sportsgrene og de største turneringer. Fodbold er yderst populært i Tyskland, og det kan også nemt ses hos CASHPOINT. De har nemlig absolut størst udvalg på fodbold, og her er størstedelen af spiludbudene da også placeret.

Klik her for at besøge CASHPOINT, og se hvorfor det er blevet så populært.

De tilbyder dog også muligheder på de mest gængse sportsgrene som håndbold, basketball, tennis, cricket og ishockey. Fælles for alle sportsgrene er dog, at det kun er de bedste ligaer i de forskellige lande, som er med i udvalget af spil. Så du kan altså lede længe efter 3. divisionen i Polen, da det ikke er hos CASHPOINT.

Vigtige informationer

CASHPOINT har en helt speciel funktion under live betting. De har nemlig deres helt eget fænomen “Xtrem Zero”, som har en helt igennem speciel farve. Her viser de helt specielle odds, som ikke tager hensyn til den aktuelle stilling i kampen, men derimod lader de som om, at kampen stadigvæk står 0-0.

CASHPOINT kan give dig timevis af underholdning i verdensklasse

Via CASHPOINTs hjemmeside får du også et flot men simpelt layout, der giver dig de absolut vigtigste elementer som spiludvalget.

Derfra kan du nemt navigere rundt blandt de forskellige lande og ligaer, hvor du kan finde lige præcis det spil, som du tænker at placeret en sum på. Så snart at det specifikke spil er blevet fundet, så kommer det over på den såkaldte betslip, hvor du også kan ændre total-indsatsen eller lave et systemspil.

Prøv det anerkendte CASHPOINT lige her og se selv hvorfor, at de er blevet så populære i Norden

CASHPOINTs mobile platform har også fået stor ros, og det er ikke helt uden grund. Den er nemlig yderst nem, at navigere rundt i og den matcher desktop-versionen rigtig godt. På mobilen er det endda også nemmere, at finde rundt i de forskellige sportsgrene, finde livebetting-sektionen, resultaterne samt overblikket over din konto.

Husk også at CASHPOINT selvfølgelig har licens fra den danske Spillemyndighed, og derfor kan du være helt tryg når du spiller.

Hvad venter du på? Opret dig hos CASHPOINT og lad dem give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

OVERSIGT

Scroll to Top