The perfect guide to the casino

OB-anfører efter sjælden kasse: Ikke noget man skal forvente ske rutinemæssigt

OB vandt fortjent sikkert 1-0 over Hobro i fredagens opgør, hvor Janus Drachmann stod for målet, der midlertidigt sendte klubben i top 6.

OB har efter en række uafgjorte kampe ligget stille i midten af tabellen, men med fredagens sejr over Hobro rykkede fynboerne kortvarigt ind i top 6, som også er klubbens målsætning trods den elendige sæsonstart.

Trods den dårlige sæsonstart har det ifølge OB-anføreren, Janus Drachmann ikke påvirket truppen.
– Jeg synes ikke, at stemningen i truppen har været dårlig på noget tidspunkt, selv om resultaterne ikke var gode i begyndelsen af sæsonen, sagde Janus Drachmann.

Janus Drachmann blev for en sjælden gangs skyld eneste målscorer og dermed matchvinder i fredagens kamp, hvilket glædede kaptajnen.
– Jeg ser, at Kløve tager en bold ned, og der er plads uden for feltet. Han ser mig heldigvis og spiller bolden godt til rette, og så var det bare at hugge på kassen. Det var glædeligt at se, at den gik ind. Det er ikke noget, man skal forvente ske rutinemæssigt. Det ville være dejligt, hvis det gjorde, men det er meget sjældent, jeg scorer, så det var dejligt, forklarede en glad OB-anfører til klubbens hjemmeside.

30-årige Janus Drachmann kom til OB i sommerens transfervindue fra FC Midtjylland og blev kort inde i sæsonen udnævnt til anfører for fynboerne.

OVERSIGT

Scroll to Top