Pause i Herning: FC København på vej ud af pokalen efter lynscoring af FC Midtjylland

Jakob Kehlet har netop fløjtet af efter de første 45 minutter, hvor stillingen er 1-0 i Herning på mål af Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland fik en aldeles fremragende start på kampen, da Erik Sviatchenko bragte midtjyderne i front efter få minutter på en dødbold fra Jakob Poulsen.

Gæsterne fra København kom efterfølgende bedre med i kampen, hvor de også fik spillet sig frem til et par fine scoringsmuligheder, men den sidste skarphed manglede hver gang.

FC Midtjylland havde flere gode muligheder i løbet af 1. halvleg både på kontrastød, men specielt også på deres, som altid, farlige standardsituationer, der også udløste føringsmålet.

Specielt efter en halv times spil burde hjemmeholdets Evander have bragt ulvene i front, da han med frit spark lige udenfor feltet overplacerede sin inderside, der gik snert forbi stolpen.

Stillingen er dermed 1-0 ved pausen på mål af Erik Sviatchenko.

Se billedet: Rafaen van der Vart dropper fodbolden – nu er han gået over til denne sportsgren