The perfect guide to the casino

OB-anfører efter endnu en uafgjort: Det er svært at score

OB var fredag aften på besøg i Haderslev, hvor det blev til et chancefattig 0-0 opgør på trods af SønderjyskE’s forsøg på overliggen i slutfasen.

SønderjyskE tog fredag imod OB i en kamp, der endte ud i en meget taktisk affære, hvor ingen af holdene formåede at komme på måltavlen, trods SønderjyskE’s Alexander Bah havde et forsøg på overliggeren i slutningen af kampen.

OB har haft problemer med at skabe chancer i de seneste kampe og OB-kaptajnen, Janus Drachmann, mener ikke, at angriberne har de bedste arbejdsbetingelser i øjeblikket.
– Vores angribere er ofte efterladt lidt alene, og det er svært at score, når man er to mod fire i feltet. Vi andre skal være bedre til at komme med op i feltet og give dem bedre arbejdsbetingelser. Vi mangler lidt sammenspil, men det kommer, når vi får flere kampe sammen og lærer, hvordan vi skal gøre tingene, siger Drachmann.

Janus Drachmann er ikke i tvivl om angribernes kvalitet og mener bestemt, at målene nok skal komme.
– Forskellige typer passer til forskellige kampe. Vi har fire-fem kvalitetsangribere med hver deres spidskompetencer, og når nogen af dem får nogle kampe sammen, så kommer det til at give pote, og hvis de kan lave flere mål, giver det selvtillid, og det avler flere mål, ved man jo, siger Drachmann.

OB har spillet deres seneste tre kampe uafgjort, hvilket ikke rykker meget i tabellen.
– Der er ingen tvivl om, at vi har brug for en sejr. Kan man sætte to-tre sejre sammen rykker det meget i tabellen, for næsten alle kampe ender uafgjort for tiden. Der er kun to hold, der gør rent bord. Vi er trygge i det, som vi gør, men vi skal også vinde for det er det, der tæller, sagde Janus Drachmann.

Næste gang OB skal i aktion er næste fredag, hvor Hobro kommer på besøg i Odense.

OVERSIGT

Scroll to Top