AC Horsens vs Nordsjælland ender i pointdeling efter målrigt opgør

Det blev til hele 6 mål i dagens eneste Superliga-opgør.

Det så rigtig godt ud for AC Horsens i starten af kampen, for efter 12 minutter bragte Sivert Nilsen dem foran 1-0 på straffespark. 2 minutter senere i 14. minut scorede Mads Andersen til 2-0.

Men FC Nordsjælland lod sig ikke slå ud og kæmpede sig tilbage i kampen.

Comebacket startede i 17. minut da Andreas Skov Olsen fik reduceret og efterfølgende scorede Ulrik Jenssen 2 gange og fik bragt gæsterne i front med 2-3.

Jonas Borring fik dog sikret AC Horsens det ene point, da han udlignede i 55. minut.

Horsens indtager dermed 4. pladsen i Superligaen, medens Nordsjælland indtager 9. pladsen