Referat: Overliggeren tog fra i taktisk affære da OB spillede uafgjort i Haderslev

SønderjyskE og OB formåede ikke at udnytte deres chancer i det uafgjorte 0-0 opgør i fredagens Alka Superliga-opgør.

SønderjyskE tog imod OB denne fredag aften, hvor begge hold havde brug for point for at holde liv i håbet om at komme tættere på top 6.

Kampens indledning bar tydeligt præg af, at begge hold så ud til at ville beskytte sig selv og ikke komme tidligt bagud. SønderjyskE havde særdeles svært ved at komme igang, hvilket medførte, at OB havde størstedelen af boldbesiddelsen, mens SønderjyskE ventede tålmodigt på at sætte gang i kontraangrebene efter at have erobret bolden.

Begge hold havde flere fornuftige opløb til chancer i løbet af 1. halvleg, men kendetegnet for dem var, at skarpheden og kreativiteten manglede det sidste.

Kampens første store chance faldt til SønderjyskE efter et hjørnespark, hvor bolden kom ind mod en klump af spillere, hvor OB’s Ramon Leeuwin fik rettet bolden af, men til hans held stod Sten Grytebust på det rigtige sted.

10 minutter før pausen fik OB sat et odt angreb op, hvor Jacob Barret kom med frem på kanten og fik sendt en høj bold ind i panden til Helenius, der ved bagerste stolpe fik headet godt på mål, men OB-angriberen begik frispark i kampen om bolden.

Kort før pausen var SønderjyskE’s Mart Lieder tæt på at fejre en scoring, efter han tog bolden ned med brystet og afsluttede første gang på rigtig angribermanér, men en stærk redning af Sten Grytebust afholdt Sønderjyske fra at juble.

Efter pausen fortsatte holdene med at skabe chancer, hvor bl.a. Mart Lieder var tæt på for SønderjyskE, mens Troels Kløve havde et godt drøn for fynboerne, men ens for dem begge var, at bolden ikke ville ind i målet.

OB formåede midtvejs i 2. halvleg at få bedre fat i kampen igen og fik presset hjemmeholdet længere tilbage på banen, men den sidste aflevering manglede hver gang for at få gang i scoringerne.

Frem mod slutningen fik SønderjyskE lagt pres på OB, hvor en løs bold fandt vej til Alexander Bah, der bankede kuglen afsted første gang, men til hans uheld tog overliggeren fra.

Begge hold havde chancerne til at score det afgørende mål i slutfasen, men bolden ville ikke ind og dermed sluttede kampen, som den startede, med 0-0 på måltavlen.